Обратна връзка | 120000.BG

Мисията на 120000.BG е да стимулира прогреса. Ние вярваме в прогреса. Малките и големи стъпки, които всеки от нас прави на дневна база с цел постигането на по-добро утре. Подкрепяме онези, които всеки ден се борят и постигат нови успехи. Онези, които не позволяват липсата на опит да ги спре, а я използват като стимул за прогрес. Вярваме, че вие сте един от тези хора.

Огромен списък с
ресурси за прогрес

Трудно е да се опише с думи усещането за подкрепа. Вие наистина бяхте с нас на всяка стъпка, при всеки въпрос или чуденка. Вие бяхте по немски прецизни и изпълнителни, точни във времето по английски и стояхте зад всяко свое обещание като японците. Вие представлявате една организация от експерти на най-високо ниво. За мен беше чест, че се докоснах до толкова качествена работа, предоставяна от българи. Благодаря ви, че сте такива и така продължете!

От свое име и от името на моя екип искам да изкажа огромни благодарности за това, че бяхте с нас неотлъчно през целия път. Благодаря за точността, яснотата и бързината, с които откликвахте на всяко наше запитване. Благодаря за професионализма и доведената до успешен финал съвместна работа! Помощта ви бе изключително безценна! Преди няколко месеца Георги и Вяра с охота поеха работата по регистрацията на моята фондация. С тяхна помощ преминах през трънливия бюрократичен път и всичко стана сякаш за минута време. За секунда дори не съм имала съмнение, че работата няма да бъде доведена до успешен край! Просто защото целият екип на 120000.bg са прогресивни, ефективни и успешни хора. Благодарение на вас, ние сме щастливи притежатели на Google AdGrants. Надявам се, чрез субсидията и правилното и управление да успеем да развием блога и неговите цели. Искренно се надявам, че като един млад блогър това ще бъде една сериозна крачка в осъществяването на моите цели и планове. В момента работим по първите ни кампании и резултатите са повече от добри! Трите думи, с които бих описала работата на 120000.bg са "Професионализъм, ефективност, резултатност"! Продължаваме своята мисия! Благодаря, на Георги и Вяра и на целия екип на 120000.bg!

Фондацията нямаше да съществува, ако не бяха Георги и Вяра, като не искаме да пропуснем да благодарим и на останалите от екипа на 120000.bg. Най-хубавото беше, че не се наложи да отделяме значително време по подготовката, защото екипът знаеше точно какво и как трябва да се направи, а от нас се искаше само подаване на информация и то след подробни обяснителни имейли по нея. Най-общо казано, деветдесет процента от работата бе свършена от екипа на 120 000.bg. Съгласявайки се на съвместна работа с тези доказани професионалисти, ние, както и обществото, защото фондацията е създадена именно с тази цел – да помогне на повече хора да мечтаят за по-хубав дом, спечелихме възможността публично да отговорим на редицата въпроси, от които се вълнува населението, свързани с интериорния дизайн и чрез информационни текстове (статии) да успеем да ги мотивираме още повече да осъществят желанията си. За нас бе чест да работим с хора, които точно и ясно знаят какво правят и защо го правят. Мотивирани, следователно успешни личности.

$10 000 на месец за проекта ви?

Благодарение на Георги и екипът му, нашата малка работилница порасна! Google AdGrants е една изключително добра възможност за нас, а сами нямаше да успеем да стигнем дотук. Улеснението за нас беше максимално, работата се вършеше от професионалисти и ето, че резултатите дойдоха. Без съмнение сега, повече от всякога, ще можем да стигнем до нашата аудитория по един подходящ начин и да продължаваме да развиваме дейността си. Работата ви беше ясна, винаги ни давахте полезна информация и ни мотивирахте. Благодаря!

Здравейте, вчера следобеда получих писмото от Google, че съм одобрен за кампанията след което се чух веднага с Георги да му благодаря. Педполагам и съм сигурен, че не са само негови заслугите и затова исках да напиша две думи и да Ви кажа, че съм много доволен от свършената работа и целия проект. Всички Вие с които си поддържах връзка бяхте доста отзивчиви, любезни и търпеливи. Помагахте ми и ми обяснавахте нещата, които не ми бяха ясни :)) направихме един много як и сполучлив сайт, развихме идеята до край и в крайна сметка резултатът беше налице. Няма да ви затормозявам с повече глупости, просто исках да кажа едно БЛАГОДАРЯ на целия екип и по-специално на Георги още един път, тъй като той е основната причина да се свържа с Вас. Искрено се надявам да продължим да си поддържаме връзка и в крайна сметка да доразвием проекта, и да оползотворим субсидията.

Много се радваме, че имахме удоволствието да работим с екипа Ви! В процеса на усвояването на проекта получихме от вас страхотни маркетингови идеи, идеи за подобряване на външния вид на сайта ни и предложения за уникални текстове, който да добавим. Дадохте ни страхотната възможност да популяризираме нашата концепция за здравословното хранене и здравословния начин на живот. Мислим, че заедно успяхме да помогнем и ще продължаваме да помагаме на голяма група от хора, които са заинтересувани от своетo здраве! Ако трябва да ви опишем с три думи те биха били: точни, коректни и отзивчиви ! С нетърпение очакваме следващия проект, по който ще работим заедно!

Екипът на 120000.bg в лицето на Георги Държанлиев, направи всичко възможно нашата фондация да бъде одобрена за финансиране по програма Google Ad Grants. Google Ad Grants ще помогне за популяризирането на нашата неправителствена организация и нейната основна цел: безплатни обучения за онлайн търговия. Бих описал екипа на 120000 като постоянни, целенасочени, професионалисти.

Екипът на 120000.bg ми помогна не само с вземането на субсидията, но и ми предостави изключително ценни съвети и насоки. С тяхна помощ още първия месец успяхме да постигнем над 10,000 посещения на нашият сайт. Те са едни от малкото хора, които вършат 2 пъти повече неща, отколкото обещават.

120000.bg ми помогнаха изцяло за проектното предложение към Гугъл, като не са ме занимавали с почти нищо. В тяхната организация работят професионалисти с грижа към детайла, които знаят от какво има нужда даден проект и как да му го дадат.

120 000.bg ни помогнаха изключително много, за да спечелим гранта. Всъщност, те свършиха всичко… Без Георги, Вяра и останалите им колеги със сигурност нямаше дори да кандидатстваме, просто защото нямаше да можем да отделим ресурсите и щеше да ни отнеме много време. С тяхната помощ всичко сложно се превърна в много просто. Субсидията ни позволява да предоставяме точните уроци и упражнения в точния момент. Много съм благодарен за съвместната работа. С три думи – професионалисти, точни, компетентни.

Благодарение на Георги и Вяра, днес не сме просто сайт, а нещо много по-голямо - фондация в обществена полза, чиято цел е да предоставя качествена образователна информация на всеки, който иска да се развива. При регистрацията на фондацията оставих всичко в ръцете на Георги и Вяра, тъй като нито имах желанието, нито знанията да се занимавам с досадна администрация и бюрокрация. Единственото, което правех е да следвам съветите и препоръките им. Процесът на работа с Георги и Вяра беше повече от систематизиран, удобен и лесен: получавах директно на мейла си всички необходими документи с подробни инструкции и пояснения какво точно трябва да правя. Всъщност, чрез техния начин на работа дори и малко дете може да се справи, без да усети досадата от административните задачи, които трябва да се свършат. През цялото време получавах доста повече, отколкото очаквах: предоставяха ми полезна информация, която да ми помогне по-ефективно да реализирам идеите си, а и не на последно място подкрепа в трудните административни моменти, когато нещата не зависеха от тях, а от трети лица. С няколко думи бих описал работата им като: Адски систематизирана и подредена (не се занимавате с почти нищо), изключително компетентна (наясно са с всички тънкости в това, което правят) и тотално ефективна - целите, които си поставихме в началото са на 100% изпълнени!

Професионализъм и отзивчивост. Тези две думи най-добре описват работата ни с екипа на 120000.bg през изминалите месеци. Да, наясно сме, че на страницата, на която се намирате се очаква да прочетете точно такива мнения, но истината е, че се съгласихме да напишем тези редове, защото наистина сме впечатлени от отговорното отношение, което срещнахме от страна на Георги и Вяра. Факт е, че без тяхното съдействието не само, че можеше да не се справим с процедурата по кандидатстването, но едва ли щяхме да открием и всички възможности, които тя ни предоставя. Единственият начин да се убедите в истинността на думите ми е като се доверите на екипа на 120000.bg, след което съм сигурен, че ще имате желание и Вашето мнение да стои на тази страница.

120000.bg и Георги ни помогнаха с кандидатстването и управляваха целия процес. Без тяхна помощ едва ли щяхме да успеем толкова бързо и безпроблемно. Субсидията ще помогне да разширим аудиторията ни и да направим още една крачка към постигането на целта ни – развитието на лидерството и лидерската култура в България. Екипът на Георги не просто ни помогна да получим гранта, но и ни съдейства за получаването на Google Apps, инициатива от която ще се възползва цялата ни организация. С три думи мога да опиша Георги и екипа му: отзивчив, надежден и способен.

Резултати

100% успеваемост.
Всички 40+ подадени
проекта са одобрени.

Осигурени $4 500 000+
на година под формата на
AdWords бюджет за реклама.

Осигурени Google Apps for Work и платени функционалности за YouTube профил безплатно.

Стотици практични бизнес-правни консултации и регистрирани организации.

Дадените обратни връзки са анонимни, защото пазим конфиденциалност за всички партньори, с които работим.
Благодарим за разбирането.

Огромен списък с
ресурси за прогрес