Нашата основна дейност е да съдействаме за одобрение на проектни предложения по програмата AdGrants на Гугъл.

Тя предоставя по $10 000 на месец за Google Ads (бивш AdWords) реклама.

Безплатни $10k на месец за неограничен период от време.

Няма териториални и езикови ограничения.

Услугата ни е изградена на основата на процеси и процедури с гарантирано премиум качество и резултати.

След одобрението на проекта може да рекламирате по много широк спектър от ключови думи в търсачката на Гугъл.

Говорим за поне десетки или стотици хиляди търсения на месец, а понякога и милиони, по които вашите реклами могат да се показват.

Този рекламен бюджет не само ще ви генерира трафик, но и ще ви даде много ценна количествена и качествена информация, на базата на която да вземете решения, базирани на данни.

Нашата дейност включва всичко необходимо за успешно одобрение – уеб сайт, съдържание, проектно предложение и юридическа част.

НАШАТА МИСИЯ Е ДА СТИМУЛИРАМЕ ПРОГРЕСА.

Цел ни е през следващите пет години да съдействаме на 1 000 000 организации и предприемачи да повишат своите маркетинг и организационен капацитет и умения.
0
100% успеваемост имаме на всички подадени кандидатури.
0
3 години опит.
0
Над 220 одобрени проекта в 23 държави като най-много са от областите от областите здраве, спорт, образование, изкуство, туризъм и услуги (преброяването е от март 2018 г., вече са много повече).

Гаранция за одобрение на проекта (връщаме пари при неодобрение - money back guarantee).

Екипът ни се състои от доказани и признати експерти от различни области.

Георги

Ръководител и бизнес развитие. С богат опит в разработването на WordPress премиум уеб сайтове. Фанатик на тема организация на работата с процеси и процедури за скалиране и ефективност. Гост-лектор на теми Standard Operating Procedures & Remote work, предприемачество и мотивация, B2B продажби, АдГрантс. Награден от Президента на Република България с „Джон Атанасов“ и TOYP Най-изявените млади личности на България от JCI в област Икономика и Предприемачество.

Вяра

Ръководител и юрист. Експертизата ѝ е в областта на търговските дружества, неправителствените организации и копирайтинга. Организацията и ефективността са част от нейното ДНК. Едно от основните качества на Вяра е творческата й страна. Един от малкото членове на второто издание “Лидерска Академия” на Съвета на жените в бизнеса. Вяра е съдействала на стотици предприемачи да структурират ефективно от юридическа страна проектите си, за да могат да достигат до различни възможности за развитие.

Ивелина

Главен Проектен ръководител. Специалист по онлайн маркетинг със страст към дигиталните технолигии, автоматизациите и иновациите. С дългогодишен опит в B2B продажбите, кампании в социалните медии, изследване на потребителско поведение, копирайтинг и Google Ad Grants. Личност, ориентирана към резултатите и с голямо внимание към детайлите. Обича ясната комуникация, добрата организация и спазването на крайните срокове.

Евгени

Евгени. Главен АдГрантс обучител. За него доверието е най-важният фактор, когато става дума за комуникация. Счита успешната продажба за процес, който носи ползи за всички страни. Има повече от десетилетие опит в областта на търговията и ефективната комуникация за водещи компании в областта на електрониката и недвижимите имоти в България. С дълбоки познания в областта на онлайн маркетинга, продуктивността, личностното развитие и всичко свързано с процеса на вземане на решения при хората.

Диана

Диана. Старши АдГрантс обучител. С богат опит в областта на лингвистиката, медиацията, личностното и бизнес развитие. В работата си винаги със стремеж за даване на най-доброто от себе си и добавена стойност. Вдъхновява се от добрите постижения и резултати. Изключително фокусирана върху добрия и положителен микроклимат в отношенията с околните като база за скалиране и мултиплициране на резултати. Понастоящем с радост част от BoldHeart – една от най-добрите бизнес и менторски програми в света на Fabienne Fredrickson.