Настоящият материал има за своя цел да предостави стойност на ваше събитие.

В екипа ни вярваме в прогреса, който се постига чрез действия всеки ден. Нищо не побеждава прогреса чрез действия и упоритост. Също така вярваме, че прогрес се постига чрез правилната нагласа. Един от ефективните начини да се изгради правилната нагласа е чрез подходящата среда, която да я култивира. В нашия екип имаме удоволствието да поддържаме връзка с прогресивни личности, които създават. Благодарение на работата ни с тях и моделите ни на постоянно учене, искаме да съдействаме за изграждането на по-устойчива среда в страната ни като споделим придобитите знания.

 

Можем да бъдем лектори на ваше събитие

Опитът на екипа ни покрива областите:

  1. Google Ad Grants.
  1. Неправителствени организации, включително, но не само възможности за финансиране, юридическа част, набиране на доброволци.
  1. Правно оформление на стартиращи проекти – подходящи правни форми (ООД, ЕООД, НПО), управление на проекта (договори, общи условия, администратор на лични данни) и защита на проекта (търговски марки).
  1. Уеб проекти – платформи за изграждане, маркетинг стратегии, тактики и канали (Гугъл, Фейсбук, имейл).
  1. Управление на екипи от разстояние (remote work) – работа в облака (Google Apps) и чрез софтуери за управление на проекти (Trello).
  1. Изграждане на организационна структура зад даден проект – процеси и процедури. B2B продажби.
  1. Мотивационни презентации за стартиращи предприемачи. Членовете на екипа ни са минали през редица собствени и партньорски проекти. Успешни и неуспешни. Продължават да са активни и прогресивни. Имат много вдъхновяващи истории с изводи, които могат да споделят.

 

Може да разчитате, че ще се подготвим професионално

Ние сме фенове на предварителната подготовка. Предварителната подготовка предотвратява провала. След като се уточним какво вие търсите и дали ние можем да преодставим дадената стойност на вашата аудитория, ще подготвим индивидуализирана презентация, която да предостави максимално голяма стойност на вашите таргет групи. Членовете на нашия екип са били лектори на множество събития и са получавали повече от положителна обратна връзка. Приложена може да видите обратна връзка от семинар на Георги Държанлиев в SoftUni на тема Google Ad Grants и правно оформление на стартиращи проекти:

 

Save

Save

Save

Save

Save

Членове от екипа ни, на които може да разчитате

Георги Държанлиев получава награда в категория „Бизнес, икономика и предприемачество“ от TOYP 2015 на JCI

Георги Държанлиев e съосновател на pravatami.bg и други проекти в областта на правните иновации. През 2015 г. получи грамота “Джон Атанасов – за проекти с голям обществен принос” от Президента на Република България и бе награден като TOYP (Десетте най-изявени млади личности на България) от JCI Bulgaria в категория “Бизнес, икономика и предприемачество”. Експертиза: уеб, НПО, търговски дружества, продажби, управление на проекти и екипи.

Силвина Фурнаджиева връчва награда на годишен национален форум на фондация „Глобални библиотеки – България“

Силвина Фурнаджиева е била мениджър на 7 дистанционни екипа и основател на 4 стартъпа. Работила е в Програма „Глоб@лни библиотеки – България“, финансирана от Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“, където е ръководила изграждането на онлайн портал, посветен на българските библиотеки. Била е редактор на списание .net – първото и единствено списание за уеб технологии в България (по лиценз на едноименното британско издание). Експертиза: уеб, онлайн маркетинг и growth hacking, управление на проекти и екипи.

Вяра Молева като част от „Лидерската Академия“ на Съвета на жените в бизнеса от 2016 г.

Вяра Молева е съосновател на Rights and Obligations и други проекти в областта на правните иновации. През 2015 г. с проекта R.O. стана победител в първото издание на конкурса Rinker’s Challenge и един от малкото членове на второто издание “Лидерска Академия” на Съвета на жените в бизнеса. Магистър юрист в СУ “Св. Климент Охридски”. Вяра е съдействала на стотици предприемачи да структурират ефективно от юридическа страна проектите си, за да могат да достигат до различни възможности за развитие. Експертиза: НПО, търговски дружества, управление на проекти, копирайтинг.

Ако искате да подкрепим вашето събитие, чрез опита ни в някоя от областите по-горе, моля да ни пишете с повече информация за събитието на iskam@120000.bg.

 

Last, but not least:

1. Знаете ли какви са 10-те навика на успешните хора? Може би ги притежавате или искате на научите методи да ги изградите?

2. За въпроси, свързани с ООД, ЕООД, общи условия, регистрация като администратор на лични данни, готови за използване ръководства и шаблони за изброените и други с правен характер, вижте тази статия.

3. Или пък как да 10x-нете вашия проект с процеси и процедури? Вижте тук.

4. Научете и как един проект с 1 000 000 лв. инвестиция пропадна, а друг с 0 бе награден от Президента.

5. Научете и всичко за програмата Google Ad Grants – $10 000 на месец безвъзмезден AdWords бюджет.

6. Вижте фазите на работа по един проект, както и ползите от Гугъл Ад Грантс за вашия проект.

 

Save

Save

Save

Save

Save